Zoeken

Fit Swap wint Meester Koetsier Entrepeneur Award 2020

Afgelopen woensdag 8 juli is de Meester Koetsier Entrepeneur Award uitgereikt aan Fit Swap. Meester Koetsier Foundation ondersteunt de leerlijn Ondernemerschap van TMO te Doorn. Deze nieuwe  leerlijn is een real life project dat is gericht op het stimuleren van jonge veelbelovende TMO-talenten om als zelfstandig ondernemer innovatieve fashion start ups in de praktijk te kunnen realiseren. Studententeams ontwikkelen in dit project nieuwe business concepten. Het meest kansrijke concept wordt beloond met de Meester Koetsier Entrepreneur Award. Aan de award is een geldbedrag van 10.000 euro verbonden.


De vakjury die geleid wordt door juryvoorzitter Jan Berger, voormalig CEO van de Bijenkorf, koos Fit Swap als winnaar omdat het uniek is, kansrijk en perfect in de huidige tijd past. Dankzij de Meester Koetsier Entrepeneur Award kunnen wij verder gaan groeien met ons bedrijf.


Fashion United plaatste onlangs een leuk artikel over het nieuws: https://fashionunited.nl/nieuws/retail/fit-swap-wint-meester-koetsier-entrepreneur-award-2020/2020070945972


1 keer bekeken
 

Contact opnemen

+31 617049888

Volgen

©2020 door Fit Swap.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now